Sminket szeretnél? Itt nézz körül!

Buliszektor: 

Egy jó buli, igenis megérdemel egy jó sminket! Magabiztosságot ad, sokat dob a hangulatodon, könnyebben el tudod engedni magad és kívül-belül ragyogni fogsz tőle! Elkészítjük neked, csak válogass a lehetőségekből!

PARTISMINKEK |

CSAJOS SMINKDÉLUTÁN |

LÁNYBÚCSÚ |

Szépség-labor, avagy átváltoztatunk:

Lélegzetelállító smink, csodálatos frizura, hozzád illő öltözék! Egy kellemes helyszín, egy jó fotós, pár szakértő sminkes, egy hozzáértő stylist, némi idő és varázsolás és máris összeáll egy olyan Nő, akire szívesen nézel majd a tükörben és még szívesebben veszed majd kezedbe a rólad, új lelked-szemed gyönyörködtető énedről készült profi fotókat.

Hisszük, hogy minden Nőben, így benned is, ott rejlik a Díva. Csak kell egy kis segítség, némi törődés, egy szakértő stáb és felszabadított pár óra, hogy előhozzuk Belőled.

És ami a legszebb az egészben, hogy amit csinálunk, a legkevésbé sem ördöngösség. Nem csak a kezünk jár, de közben ellátunk tippekkel, megosztunk veled trükköket és praktikus tanácsokat adunk, hogy ha kilépsz tőlünk, a tanultakat otthon is alkalmazni tudd.

Az átváltoztatás során pedig nem csak egy új külsővel, de reményeink szerint megfelelő mennyiségű önbizalommal és lelki feltöltődéssel is sikerül felruháznunk Téged.

Mert, ahogy a divatvilág legnagyobb és legmeghatározóbb ikonja Coco Chanel mondta: „Ha szépülni szeretnél, a lelkeddel és a szíveddel kell kezdened, mert addig egyetlen kozmetikum sem fog hatni”

Családi alkalmak: 

Születésnap, házibuli, házassági évforduló, ballagás, esküvő? Egy szép alkalmi sminkkel mi is hozzá tudunk járulni a sikerhez és a jó hangulathoz! Ezért imádjuk ezt a munkát! Ha kiemelkedően fontos családi eseményre vagy hivatalos. 

Szalagavató: 

Szalagavatótokra vállaljuk sminketek elkészítését! Szükség esetén, vagy ha sokan vagytok, mi magunk is kimegyünk a rendezvény helyszínére. Ügyes kezű fodrászunk frizurátokról is gondoskodik!

Próbasmink készítésére sminkműhelyünkben várunk benneteket szeretettel.
ÁRAINK attól függően változnak, hogy hányan vagytok, ezért kérjetek külön árajánlatot.
Egyedi árakat az árak menüpont alatt találtok!
Keressetek minket bizalommal.

Esküvő: 

Azt valljuk, hogy esküvői sminked akkor a legszebb, ha nem a sminkedet látják, hanem a TE szépségedet, amit kiemelünk vele. Mindegy, hogy erős, vagy visszafogott, a lényeg, hogy a magadénak érezd, Téged tükrözzön.Munkánk során olyan minőségben kifogástalan termékeket használunk, melyek garantáltan bírni fogják az esküvői megpróbáltatásokat másnap reggelig. 

Airbrush és hagyományos technikákat is alkalmazunk, a klasszikustól az extrémig, bármilyen ötleted van, bátran keress minket!

    o   kreatív fotózások: Egyre nagyobb divatja van az Esküvői Kreatív fotózásnak. De mit is takar ez valójában?

Nézzünk egy klasszikus esküvői rendezvényt. A hagyományos szokások szerint a pár, miután elkészültek, felöltöztek, még a szertartás előtt, vagy éppen utána, elszalad – és nem véletlenül használom, a szalad kifejezést – egy fotózásra a fotóssal együtt egy helyszínre, vagy műterembe.
A mai napig nagyon sok pár él ezzel a megoldással, de mi sminkesként ennek inkább az árnyoldalát látjuk. Az esküvő napjának időbeosztása rendkívül feszített. Ahhoz, hogy minden a tervek szerint beleférjen, nagyon pontos menetrendnek kell megfelelni, és az bizony a legritkábban sikerül. Valami gigszer mindig becsúszik, még a legapróbb részletekig összerakott tervbe is, és az ilyen csúszásoknak mindig a fotózás látja a kárát. Ami ha jól meggondoljuk, a legkevésbé szerencsés, hiszen a fotók vagy videó az egyetlen olyan emlék erről a napról, ami hosszú évek múltán is visszanézhető.
Ezért aztán egyre többen élnek a külön napra szervezett – sokszor akár hetekkel későbbi, vagy korábbi – kreatív fotózás mellett.
Nincs rohanás, kapkodás, ez a nap csak a fotózásról szól.
Sminkes szemszögből azért preferáljuk rendkívül ezt a megoldást, mert ahogy mondani szoktuk, a sminkes is bátrabban odateheti az ecsetet. Itt kifejezetten fényképre tudunk sminkelni, nem baj, ha kicsit erősebb, több az alapozó, vagy a szemhéjfesték.  A menyasszonyok is jobban hallgatnak a szakmai véleményre, nem kell attól tartani, hogy valamelyik hozzátartozó kiakad a vastag „vakolattól”.
A fotók mindig határozottabb, élénkebb sminket követelnek meg, ami a Nagy Napon a családnak, hozzátartozóknak túlzásnak tűnhet, így ott sokkal inkább lehetőség van a természetességre törekedni. A fotókon látható végeredmény azonban magáért beszél majd. A fotózást így a sminkes is végig tudja kísérni, a fotókon látható eredmény szerint tud korrigálni, ha kell. A vőlegény is bátrabban enged magára egy kis sminket tenni, mint az esküvő napján, így Ő sem menekül a sminkes ecsete elől. 
Szóval, kedves menyasszonyok, ha nem féltek dacolni a hagyományokkal és van lehetőségetek még egy napra igénybe venni az esküvői szolgáltatókat, bátran vágjatok bele, a nyugalom, és a fotók formájában kézbe kapott végeredményt látva egészen biztosan nem bánjátok meg. 

    o   jegyes fotózás: Esküvőtök napján akár ajándéknak is tökéletes lehet egy eljegyzési kép rólatok! Erre az alkalomra a menyasszonynak egy szép alkalmi sminket szoktunk készíteni, a vőlegény arcát pedig korrigáljuk, mattítjuk a tökéletes végeredmény kedvéért. Ha terveztek ilyen fotózást, várjuk jelentkezéseteket!

    o  Nagy Nap: Esküvői csomagjaink közül lehetőséged van kiválasztani azt az opciót, ami számodra a Nagy Napon a legideálisabb. 

Természetesen egyedi ajánlat kéréseket is teljesítünk. Ha elképzelésed nem passzol bele egyik általunk összeállított csomagba sem.

Ünnepek sminkjei (karácsony, szilveszter, halloween, farsang):

Ahány ünnep, annyi külső!
Kedves Hölgyek! A nagy készülődések közepette magunkról se feledkezzünk meg! Megérdemeljük!
Karácsonykor hódíthatunk, ezüstben, aranyban.
Szilveszterkor nem kell spórolni a csillogással.
A báli szezonban ruhánk stílusa, a bál jellege és személyiségünk karaktere határozza meg, hogy milyen sminkbe engedjük öltöztetni magunkat.
A halloween és a farsang ellenben teret enged a Te és a mi fantáziánknak egyaránt. Bármi lehetsz, amit kitalálsz. Jöhet egy durva arcfestés, egy véresebb maszk, némi látványos műseb, a korlátok áthághatók, a képzeletnek itt nincsenek határai. Az évnek ezt az időszakát igazán érdemes kihasználni.
Nézelődj a képek között, és gyere el hozzánk egy kis átalakításra!
 

Kreatív sminkek (testfestés, orosz aqua, maszk): 

Ha egy kicsit elrugaszkodnál a hétköznapitól…
Ha szeretsz kipróbálni új dolgokat…
Ha türelmes vagy…
Ha szeretnél egy nem átlagos fotósorozatot…
Ha céges rendezvényt szervezel és vinnél egy kis egyediséget, izgalmat a programba…
Vállaljuk: Kreatív, látványos sminkek, testfestések készítését, rendezvényekre, fotózásra, divatbemutatókra.