Szolgáltatások

Esküvőre, buliba, rendezvényre vagy hivatalos?

Szinte hihetetlen, hogy a néhány évvel ezelőtti – dobok magamra egy kis alapozót, és egy kis spirált – tendenciát, mára milyen őrületes sminkelési láz váltotta fel. A youtube-ról, facebookról, instagramról ömlenek ránk a sminkvideók, tökéletes szemű lányok varázsolnak maguknak mérnöki pontosságú tusvonalakat, kontúroznak, karaktereznek, olyan természetességgel és gyorsasággal, hogy annyi idő alatt egy reggel munkába igyekvő átlag nő maximum a fogát képes megmosni.

Mit tegyél, ha Te is szeretnél ilyen szépen elkészített sminkben pompázni, ha készülsz valahová, de a videókból tanulni, vagy azokat leutánozni, nem is olyan egyszerű, mint amilyennek látszik?

Mi két lehetőséget is fel tudunk ajánlani neked:

-          az egyik, hogy felkeresel minket és elérhető áron, kellemes közegben – ha úgy akarod, akár nálad – a hátunk mögött lévő több éves szakmai tudással és a hozzá adatott tehetségünket bedobva, elkészítjük Neked az áhított sminket.

-          a másik, hogy nem elégszel meg kizárólag a mi kezünk munkájával, hanem érzel magadban annyi eltökéltséget és készséget, hogy eljössz hozzánk sminktanácsadásunkra, és néhány alkalom alatt elsajátítod a legalapvetőbb és egyben jelenleg trendi sminkelési alapokat.

Bármelyiket is válaszd, mi mindkettőben segítségedre leszünk!

Szépségedről minden esetben kizárólag professzionális termékekkel gondoskodunk, mint például a lengyel Glazel Visage sminktermékei, Ben Nye, Kryolan, Paris Berlin, Mac stb.

A sminkek elkészítésénél nagy hangsúlyt fektetünk a saját típusodhoz (haj, szem és bőr tónus), öltözékedhez, és az alkalomhoz illő smink elkészítésére, összehangolva a Te elképzeléseddel!

Nem ragaszkodunk szigorúan semmilyen konvencióhoz, bátran oszd meg velünk saját ötleteidet. Igyekszünk megtalálni a Te igényeid és a mi szakmai tapasztalatunk és tanácsunk közötti tökéletes egyensúlyt.

Minden munkánk elkészítésénél arra törekszünk, hogy mikor a tükörbe nézel, ne a sminkedet lásd, hanem ragyogó új énedet, amit igazán Magadénak érzel!