Munkatársaink

Regősné Juhász Nikolett

A Glazel Visage Hungary sminkmestere vagyok és marketingért felelős munkatársa vagyok. Öt éve foglalkozom aktívan sminkeléssel. Okleveles sminkes minősítésemet a Professional Make Up School iskolájában Besnyő Csilla és Fodor Melinda vezetése alatt szereztem meg. Tanulmányaimat kiegészítettem a Glamour Make Up Academy sminkiskolájában ahol Okleveles Maszkmesterré váltam Rausch Bernadett kezei alatt. Az Arc és Tesfestő Akadémián Murányi Orsi tanítványaként air brush és testfestést  orosz aqua makeup és filmes sminkes végzettséget szereztem. Folyamatosan képzem magam, keresem az újabb és újabb technikákat, figyelemmel kísérem a világban az aktuális sminktrendeket és ezeket igyekszem munkáimban legjobb tudásom szerint kamatoztatni. 

Brückler Anett

5 évig pénzügyi és üzletszervezési területen mozogtam. Mielőtt szülési szabadságra mentem, már tudtam, hogy nem fogok visszatérni erre a területre. Kiszakadt a kreatív énem, sminkmesterré az Arc és testfestő akadémián Murányi Orsolya kezei alatt váltam. Jelenleg a sminkes munkáim mellett a Glazel Visage Hungary hivatalos magyarországi webáruházát vezetem, tehát rendeléseddel kapcsolatosan örömmel állok rendelkezésedre. Amiben segíteni tudok még: termékinformációk, rendelésekkel és kiszállítással kapcsolatos tájékoztatás, sminkelési tanácsok. 

Mészáros Barbara 

14 éve léptem be a szépségipar csodás világába. Először sminkes vizsgát tettem majd a kozmetikus iskolát is elvégeztem ezt követte még számtalan tanfolyam és továbbképzés. Mindig mindenben a maximumot és a profizmust keresem és most egy sminktermékben megtaláltam, amivel boldogan adom át eddigi tudásom és tapasztalataimat..! "A divat változik a stílus örök" Én segítek abban, hogy minden Nő rátaláljon önmagában arra a stílusra, amitől igazán harmóniába kerül a külső és belső szépség..!