Rólunk

Mit érdemes tudni rólunk?

Sminkműhelyünk 2012 óta fogadja, szépíti a hozzánk betérő hölgyeket, legyen szó bármilyen alkalomról, esküvőről, fotózásról, szalagavatóról, divatbemutatóról, tv szereplésről vagy sminktanácsadásról.

A sminkek elkészítésénél nagy hangsúlyt fektetünk a saját típusodhoz (haj, szem és bőr tónus), öltözékedhez, és az alkalomhoz illő smink elkészítésére, összehangolva a Te elképzeléseddel!

Nem ragaszkodunk szigorúan semmilyen konvencióhoz, bátran oszd meg velünk saját ötleteidet. Igyekszünk megtalálni a Te igényeid és a mi szakmai tapasztalatunk és tanácsunk közötti tökéletes egyensúlyt.

Minden munkánk elkészítésénél arra törekszünk, hogy mikor a tükörbe nézel, ne a sminkedet lásd, hanem ragyogó új énedet, amit igazán Magadénak érzel!

Miért érdemes minket választani?

Az önmagunkért leírt kortes beszéd helyett inkább fogadjatok szeretettel pár véleményt, amit vendégeink, menyasszonyaink, modelleink rólunk írtak:

Pillárz Adrienn | modell, Maison Marquise:

"Egy közös projektünk során volt szerencsém megismerkedni a Glazel Visage csapatával. Őszintén mondhatom, hogy nagyon hamar összebarátkoztunk, nálunk szerethetőbb és odaadóbb embereket keresve sem lehetne találni. Megismerkedésünk óta nagyon sok közös együttműködésünk volt már és sosem csalódtam bennük. Remélem még sok-sok közös munkánk lesz, imádok velük dolgozni, csak így tovább csajok!"

Bognár Judit | egy vagány, sikeres hölgy, aki sminktanácsadáson vett részt:

"Elsősorban tanácsra volt szükségem sminkelés terén, mivel ez a terület évekig nem volt fontos az életemben. Niki nagyon kedves, barátságos és profi hozzáállása sokat segített, hogy egyrészt ne érezzem magam hülyén tudatlanságom miatt, másrészt hogy rácsodálkozzak saját magamra, és a sminkelésben rejlő lehetőségekre. A legjobban az tetszett, hogy figyelt rám végig, nem erőltetett semmit, világosan és érthetően magyarázott, s a végén még beszerzési tanácsokkal is ellátott. Rendkívül elégedetten távoztam a szolid nappali smink helyett a nem annyira szolid alkalmiban..."

Nemes-Papp Zita | menyasszony

„Kedves Ancsa!Mindenek előtt szeretném neked megköszönni a múlt heti munkát!Csodálatos lett a sminkem. :) A násznép körében is nagy sikere volt. :)A tartóssága pedig egyszerűen elképesztő. Gondolom, nem lep meg, de az este folyamán a könnyezésen, izzadáson túl volt sírás is, de mintha semmi nem történt volna.:)Egyszerűen tökéletes volt. :)”

Farkas Tamara | egy szépítő sminkdélután résztvevője

"Köszönöm, nagyon jól éreztem magam!Bámulatba ejtő volt, amit a kedves hölgy csinált az arcommal, ami nálam nem megszokott! Köszönöm szépen a pénteki csodálatos délutánt!"

Kovács-Nagy Brigitta | menyasszony:

"Ha valaki egy igazán profi sminkest keres élete nagy napjára, vagy csak egy gyönyörű alkalmi sminket szeretne, ne keressen tovább, mert nagyon jó helyen jár. Tényleg, csak ajánlani tudom őket, biztos vagyok benne, hogy még jómagam is többször elmegyek hozzájuk egy-egy nagy esemény előtt egy szép sminkért, illetve a barátnőimnek is csak őket ajánlom! Hiszen megfizethető ár, kifogástalan minőség, barátságos hangulat jellemzi őket és még helyszíni kiszállást is vállalnak. Nagyon szépen köszönöm még egyszer a munkájukat."